wat BCMG voor u kan betekenen

Producten en diensten van BCMG

BCMG biedt een brede mix van producten en diensten. Van ideevorming tot uitvoering, van inspirerende presentaties tot de complete organisatie van bijeenkomsten. Wij houden van duidelijkheid met heldere afspraken vooraf over realistische resultaten en inzicht in de omvang van de kosten. Zo worden verrassingen achteraf dus voorkomen.

Advisering

Voor ons is adviseren synoniem aan meedenken, vooruitdenken en soms verder denken dan uw initiële vraag.

Van marketingvraagstukken tot operationele en strategische organisatieopgaven, wij zorgen voor een deskundig en eerlijk advies.


procesmanagement

Heeft u een procesmatige aanpak nodig die zich vooral richt op het organiseren van samenwerking en het verkrijgen van draagvlak? Dan komt het aan op verbinden, creativiteit en het zoeken naar soms onconventionele oplossingen om tot succes te komen. Het managen van complexe processen met vele actoren en stakeholders maakt daar uiteraard onderdeel van uit. Voor procesmanagement bent u bij BCMG aan het goede adres.

interim management

Heeft u tijdelijk extra managementversterking nodig, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij beschikken over meerdere jaren leidinggevende ervaring op verschillende niveaus in diverse sectoren. Wij bieden u een multifunctionele inzetbaarheid gecombineerd met een verfrissende, energieke en professionele aanpak.

maatwerk

Is er iets dat u niet direct aantreft waarmee BCMG u kan ondersteunen? Laten we dan eens een vrijblijvende afspraak maken en eens te brainstormen over uw wensen. Een goed moment voor ons om de eerste verwachtingen van u waar te maken. En dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

© 2020 BCMG Consultancy en Management Advies | Disclaimer